Bejelentés


babydream Ami a legjobb a babának!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A babaszoba bútor kiválasztásánál minden esetben két nagyon fontos dolgot kell a szemed előtt tartanod, mégpedig a praktikusságot, és a biztonságot. Jó esetben 9 hónap áll a család rendelkezésére, hogy a születendő baba szobáját ízlésük szerint berendezze. Az alapvető bútorok beszerzésén kívül fontos odafigyelni arra is, hogy a környezet kényelmes és harmonikus legyen a baba számára.

 


 

 


A minimális felszerelés


A legkisebb szobában is meg lehet oldani egy sarok leválasztását akár könyvespolccal, szekrénnyel, vagy paravánnal, amit egy ügyes apuka néhány este alatt elkészíthet.


Az újszülött számára legfontosabb a nyugalom, egyenletes meleg és fényviszonyok. Éppen ezért ne tegyük ágyát vagy mózeskosarát huzatos helyre, fűtőtest vagy ablak közelébe.


Fekvőhelynek választhatjuk a bölcsőt, mózeskosarat, de mindenképpen célszerű beszerezni egy rácsos ágyat, melynek magassága állítható, hiszen a baba nagyon gyorsan növekszik, és mozgásigénye is egyre több lesz.


Ha módunk van pelenkázó szekrényt venni az nagyon megkönnyítheti a dolgunkat, különösen később, amikor a baba izeg-mozog, egy percre sem marad nyugodtan. Tökéletesen lehet persze pelenkázni a szülők ágyán is, de egy idő után a mama dereka nagyon megérzi majd a sok hajlongást, különösen a baba egyre nagyobb súlya miatt. Készíthetünk olyan pelenkázólapot, amit a kiságyra lehet helyezni, és csak a használat alkalmával kell elővenni. Kissé komplikált, de helytakarékos megoldás, barkácsoló apukák ezt is könnyen elkészíthetik.

 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Laci [ 2016-09-12 00:18 ]

Az egyik legjobb egészségre nem ártalmas bababarát falfesték:

http://www.festekes.hu/poli-farbe-platinum-belteri-falfestek-1-aranyeso/
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!